Σχετικά με το blog

Τι θα δείτε στο blog:

  • Διατροφή: Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε συνταγές, ιδέες και προτάσεις για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και σχετικά κείμενα.
  • Mindfulness & προσωπική ανάπτυξη: Τροφή δεν είναι μόνο ό,τι καταναλώνεται σαν ύλη, αλλά και οι σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Εδώ θα βρείτε κείμενα ποικίλου περιεχομένου που σχετίζονται με την προσωπική μας ανάπτυξη και την ενσυνειδητότητα ως τρόπο ζωής.
  • Άσκηση & σώμα: κίνηση, ενσυνείδητη κίνηση, υγεία, ευεξία και η σοφία του ‘μαθαίνω να ακούω το σώμα μου’.
  • Καθημερινότητα & σχέσεις: οι ημέρες μας, η ζωή μας στα μικρά αλλά τόσα σημαντικά καθημερινά πράγματα, συναναστροφές και υγιείς σχέσεις, προσωπικές/φιλικές/επαγγελματικές/οικογενειακές κλπ.
  • Προτάσεις: Ό,τι είδα, άκουσα ή διάβασα, οτιδήποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου και θεωρώ αξιόλογο να το μοιραστώ.

Λίγα λόγια για μένα:    

Καλώς ήρθες στο ‘Ευδαιμονία’! Ονομάζομαι Πόλα και έφτιαξα αυτό τον χώρο, που θα τον βρεις και σε instagram και Facebook, για να φιλοξενήσει πράγματα που αγαπώ να δημιουργώ: συνταγές με αγνά υλικά για μια ισορροπημένη διατροφή (#eudemoniafoods) και κείμενα που δίνουν τροφή για σκέψη (#eudemoniathoughts). Αν αναζητάς την ευδαιμονία σαν τρόπο ζωής, στα καθημερινά και απλά, ίσως εδώ να βρεις  ενδιαφέροντα πράγματα!